Vandaag is vrijdag 12 juli  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 19 juni 2022    Evangelie van 2022-06-19
(Vaderdag (NL))
begintijd10:00 uur
 titelSacramentsprocessie Geulle-Boven
beschrijving

Zondag 19 juni wordt weer een Sacramentsprocessie gelopen in Geulle-Boven.

De stoet trekt na de mis van 10.00 uur door de straten van Waalssen, Moorveld. Buurtvereniging Waalssen zorgt voor versieringen langs de route, harmonie Sint Caecilia voor de muzikale omlijsting.

Het gezelschap loopt (vanaf de kerk aan de Heerenstraat, red.) achtereenvolgens door de Luipertstraat, Hagendoornweg, Rector Thijssenstraat (rustaltaar), Heerenstraat, Schoolstraat en Hagendoornweg.

Na de afsluitende slotzegen en het zingen van Tantum Ergo wordt onder het genot van verse wafels en suikerspinnen voor de jeugd gezamenlijk koffie gedronken in de tuin van de zusters. Indien de processie door slecht weer komt te vervallen, worden om 09.00 uur de klokken geluid om de buurt te informeren.

info

(043) 311 1579
secretariaatcluster@gmail.com
clusteredithstein.nl

locatieKerk Onbevlekt Hart van Maria, Heerenstraat 81
plaatsWaalssen-Moorveld
postcode65
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl