Vandaag is zaterdag 29 juni
Heilige Petrus en Paulus
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 9 april 2022    Evangelie van 2022-04-09
 titelVrienden van de straat - Youth for Peace
beschrijving

Wat kun jij doen voor de vrede? Allereerst omzien naar de naasten, hem werkelijk zien. Op zaterdag 9 april gaan we broodjes uitdelen aan de vrienden van de straat in Amsterdam. Samen met Sant’Egidio gaan we de ontmoeting aan met mensen die we misschien liever uit de weg zouden gaan.

Youth for Peace - Internationale ontmoeting

Daarnaast zullen de jongeren iets vertellen over de grote internationale ontmoeting van jongeren uit allerlei landen deze zomer in Amsterdam. Een festival genaamd Youth for Peace, waarbij de jonge actieve leden van Sant’Egidio een aantal dagen bij elkaar zijn. Super mooi om die internationale vibe te ervaren. Zeker in de aanloop naar de Wereldjongerendagen in Lissabon is dit zeker een goed voorproefje.

info

www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/jongeren/vrienden-van-de-straat-youth-peace

locatie
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl