Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf vrijdag 8 april 2022    Evangelie van 2022-04-08
begintijd19:30 uur
 titelKennismakingsavond Marriage Course
beschrijving

Wil jij investeren in jouw huwelijk of relatie? Volg dan samen met je partner een Marriage Course en neem ‘Tijd voor elkaar’! Vrijdagavond 8 april vrijblijvende kennismaking in Waddinxveen.

Jullie gaan samen zeven avonden uiteten. Onder het genot van een heerlijk diner voor twee krijgen jullie toelichting op thema’s zoals lief en leed delen, omgaan met verschillen, vergeving, de families. Met concrete vragen en oefeningen gaan jullie met z’n tweeën in gesprek. De kracht van de Marriage Course zit hem in het feit dat de cursus niet probleemgericht of normatief is, maar relaties juist positief benadert. Tijdens de Marriage Course ga je als stel aan de slag met je relatie.

De Marriage Course wordt door onze parochie, Sint Jan de Doper, in samenwerking met de Franciscus en Clara parochie (omgeving Nieuwkoop) en de Heilige Lodewijk te Leiden georganiseerd.

Details
wanneer: acht vrijdagavonden: 8* en 22 april, 13 en 20 mei, 3, 10 en 24 juni, 8 juli 2022
tijd: inloop vanaf 18.45 uur, 19.00 uur diner, sluiting uiterlijk 22.00 uur
kennismaking: *8 april start inloop 19.30 uur zonder diner
waar: Victorzaal, Zuidkade 176 te Waddinxveen
kosten: € 200,- per stel voor de gehele cursus (excl. drankjes)
opgeven: info@rkgroenehart.nl
o.v.v.: Marriage Course + namen, adres, e-mailadres en telefoonnummer

info

(0182) 51 30 56
marriagecourse@sintjandd.nl
www.bisdomrotterdam.nl/roeping/huwelijk-en-gezin-roeping/marriage-course
www.marriagecourse.nl

locatieVictorzaal, Zuidkade 176
plaatsWaddinxveen (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl