Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 16 april 2005    Evangelie van 2005-04-16
 titelOpen dag Fontys Theologie
beschrijvingFontys Theologie Levensbeschouwing Lesplaats Amsterdam organiseert op zaterdag 16 april van 10.00 tot 13.00 uur een opendag met gastcolleges. Deze opleiding leid op voor de 4 noordelijk Bisdommen (Haarlem, Rotterdam, Groningen en het aartsbisdom Utrecht).

Deze dag kunnen kan iedereen die geinteresseerd is in een deeltijd- of voltijd opleiding Theologie een goede indruk krijgen van de mogenlijkheden van deze opleiding.

Van zowel de pastorale als de educative studie richting zullen er gastcolleges gegeven worden. Ook zullen er studenten zijn om vragen te beantwoorden en is de studiecoördinator natuurlijk de heledag aanwezig.

In het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht 105, is deze HBO een unieke mogenlijkheid om Theologie te studeren en werk te maken van je inspiratie! Prominente katholieke nederlanders zijn je voor gegaan.

infoJohanneke Bosman
(0877) 873000
beter email: j.bosman@fontys.nl
www.fontys.nl/theologie
locatieKeizersgracht 105
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl