Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 8 april 2022    Evangelie van 2022-04-08
begintijd20:00 uur
 titelVolwassenenconcert Marcel & Lydia Zimmer
beschrijving

Iedereen is van harte welkom op vrijdag 8 april bij de concerten van Marcel & Lydia Zimmer. Om 16.00 uur geven zij een kinderconcert en om 20.00 uur een volwassenconcert in de Heikese kerk. De toegang is gratis.

Het echtpaar Marcel en Lydia Zimmer heeft hele bekende christelijke liederen gecomponeerd en geproduceerd. Lydia vertelt: Wij zijn steeds vaker in het land te vinden en tot op de dag van vandaag genieten we er enorm van om samen met groot en klein te zingen voor God.

Alle parochianen uit Parochie De Goede Herder zijn meer dan welkom bij dit concert. We hopen ook veel mensen buiten de parochie aan te trekken! Nodigt u daarom zeker uw vrienden, familie en buren uit. We hopen ook dat we als parochianen samen gastvrouw en gastheer kunnen zijn voor iedereen die deze concerten bezoekt zodat ze zich thuis voelen in onze parochie.

Kinderen
Het kinderconcert begint om 16.00 uur, vanaf 15.30 uur is de inloop. Voor ouders en kinderen staat koffie, thee, limonade en wat lekkers klaar. De leeftijdsgroep is kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Jongere kinderen zijn van harte welkom om ook te komen, als hun ouders toezicht houden.

Volwassenen
Het concert voor volwassenen begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de inloop met een kop koffie en thee en na afloop is er nog een glaasje fris zodat er nog wat nagepraat kan worden.

Voor beide concerten geldt: aanmelden is niet nodig, de inloop is vrij en gratis.

info

parochiedegoedeherder.nl/op-zoek-naar-meer/nieuws-uit-de-parochie/kinder-en-volwassenconcert-van-marcel-lydia-zimmer

locatieSint-Dionysiuskerk (’t Heike), Stadhuisstraat 6
plaatsTilburg (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl