Vandaag is donderdag 11 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 10 maart 2022    Evangelie van 2022-03-10
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelQuartier en Fijen in Abdij van Egmond
beschrijving

Theoloog des Vaderlands Thomas Quartier komt donderdag 10 maart naar de Benedictushof voor een lezing over zijn nieuwste boek ‘Blijven, omarm wat op je pad komt’.

In de kloosterboekhandels loopt het nieuwe boek van de Theoloog des Vaderlands heel goed. De eerste druk is bijna uitverkocht. Dat komt zeker door het thema van het boek: wat op je pad komt aan eenzaamheid, jaloezie, teleurstelling, bitterheid en leegte, dat moet je in de ogen kijken en omarmen.

De benedictijn van Leuven vertelt over zijn boek aan de hand van een nieuwe genre, vertellingen, kloosterstory’s. En natuurlijk zal hij ook zingen.

Inloop met koffie/thee vanaf 13.30 uur

info

www.abdijvanegmond.nl/bezinningsaanbod/blijven-omarm-wat-op-je-pad-komt

locatieEgbertzaal, Benedictushof, Abdijlaan 26
plaatsEgmond-Binnen (Noord-Holland)
postcode19
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl