Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervanaf zaterdag 9 april 2005    Evangelie van 2005-04-09
 titelStart serie zaterdagmiddagconcerten
beschrijvingOp 9 april start de jaarlijkse orgelserie die elke zaterdagmiddag van 15.00 - 16.00 uur plaatsvindt in de Kathedrale Basiliek Sint Bavo, Leidsevaart 146 te Haarlem.

Omdat het Willibrordusorgel tot 14 mei niet bespeeld kan worden, zal tot die tijd op het transeptorgel worden gespeeld dan wel op andere instrumenten of in combinatie daarmee.

De co-organist van de kathedraal, de heer Albert Jan Roelofs, zal op 16 en 23 april op het klavecimbel de Kunst der Fuge van J.S. Bach ten gehore brengen.

Het motto van dit jaar is: Hoogtepunten uit de orgelromantiek. Met name in de zomer spelen vermaarde buitenlandse organisten op het orgel.

infoProjectgroep Zaterdagmiddagconcerten
(023) 5533372
www.orgelagenda.nl
www.rkbavo.nl
www.bisdomhaarlem.nl/main_nieuws.php?art=2005/concerten
locatieKathedrale Basiliek Sint Bavo
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl