Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 6 april 2005    Evangelie van 2005-04-06
 titelVredescirkel wandeltocht
beschrijvingSinds 27 december 1999 vinden er vredesvoettochten plaats in het noord-oosten van het land. De rode draad van de vredesvoettocht is de bemoediging door en in verschillende kerken.

Hier horen drie kernwoorden bij:
Innerlijke vrede - bemoediging - ontmoeting

De Vredescirkels vinden afwisselend plaats in Friesland op woer0015732 slochteren torennsdag en in Groningen op donderdag. Al wandelend maken wij een ‘cirkel’ om de kerk die ons gastvrij wil ontvangen. Aan het begin van de dag staan we met elkaar stil bij een tekst over vrede uit het boekje “Weg van Vrede”, dat de Stichting begin 2005 uitgeeft. Onderweg - zo’n zestien kilometer lopend - kunnen de wandelaars hierover nadenken of met elkaar van gedachten wisselen. In de namiddag verzorgt de gastgemeente of parochie een vesper als afsluiting van de dag. Halverwege de wandelroute is er tijd om te lunchen, meestal ook bij een gastvrije kerk onderweg.

Alle Vredescirkels beginnen om 10.00 uur met een ontvangst met koffie en thee en het programma is ’s middags om 16.30 uur afgelopen.

infoMw. J.P.L. Hoekstra
(0519) 571 371
info@pelgrimsvredeskapel.nl
www.pelgrimsvredeskapel.nl
locatieGereformeerde Kerk, Herenweg 72
plaatsDonkerbroek (Friesland)
postcode84
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl