Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 18 maart 2005    Evangelie van 2005-03-18
 titelRockopera Jezus Christ Superstar
beschrijvingOp vrijdag 18 maart 2005 om 20:30 uur zal het Jongerenkoor Vleuten in de St. Martinuskerk te Hoogland de rockopera Jezus Christ Superstar uitvoeren. De toegang is gratis, waarbij na afloop een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.

Het jongerenkoor van de Licht van Christusparochie uit Vleuten bestaat uit ongeveer 35 personen. Sinds 1979 treden zij ieder jaar voor Pasen, met veel succes op in het gehele land. In 1990 is het koor met deze rockopera op tournee geweest in Polen.
De rockopera beschrijft de laatse weken uit het leven van Jezus. In deze rockopera ziet en hoort men onder andere, de intocht in Jeruzalem, de tempelreiniging, het laatste avondmaal, het verraad van Judas, de berechtiging door Pilatus en de kruisiging.

De Rock opera is in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig geheel. Decors en rekwisieten zijn sober gehouden; veel komt tot uiting in de kleding, passende muziek en sfeerbepalende belichting.
Het geheel staat onder leiding van Peter-Jan Kleevens (muziek en zang), Ria Heesberge en Vincent Brüggeman (regie). Het optreden duurt twee uur en het belooft een indrukwekkende voorstelling te worden.

infoPastor Roland Putman
(033) 4532123
locatieSt. Martinuskerk
plaatsHoogland (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl