Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 18 t/m vrijdag 22 juli 2005    Evangelie van 2005-07-18
 titel‘Leef je levensdoel’
beschrijvingOnderstaande activiteiten vinden mogelijk geen doorgang wegens het afbouwen van de vormingsactiviteteiten van de Abdij.


Van 18-22 juli wordt er in het Abdijhuis te Heeswijk een spirituele zomerweek gehouden met als thema ‘Leef je levensdoel’. Er wordt op zoek gegaan naar ieders levensopdracht. Door middel van verschillende werkvormen wordt onderzocht wat de rode draad is in ieders leven en hoe je je hiermee dieper kunt verbinden. Waar gaat je hart naar uit? Sta je open voor nieuwe inspiratie onderweg? De week mondt uit in een persoonlijk actieplan.

Begeleiding: Marjolein Rikmenspoel.

infoAbdijhuis Heeswijk
(0413) 293145
info@abdijhuis.nl
www.abdijhuis.nl
locatieAbdijhuis, Abdijstraat 49a
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl