Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bezinningshuis Regina Carmeli
(Regina Carmeli)

Bezinningshuis Regina Carmeli

Website E-mail

Kollenberg 2
6132 AL  Sittard

046 - 888 9593

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 5 t/m woensdag 8 juni 2005    Evangelie van 2005-06-05
 titelBezinningsdagen voor leken
beschrijvingBezinningsdagen onder leiding van Pater Bonifatius Honings, karmeliet te Rome. Emeritus hoogleraar in de sociale moraaltheologie, raadgever van verschillende Vaticaanse Congregaties. Jarenlang begeleider van retraites en bezinningsdagen.

De biecht als sacrament van verzoening

De priester is niet een rechter die beleden zonden straft, maar de bedienaar van Gods barmhartige liefde, die de zondaar vergeeft. In de viering van het sacrament van verzoening luistert Jezus naar de smeekbede van de zondaar om vergeving die reeds in de belijdenis van de zonde aanwezig is. Jezus verzoent door de absolutie de zondaar met de Vader, omdat Hij zich beroept op de genade van vergeving die Hij, door zijn dood op het Kruis, voor ieder mens persoonlijk heeft verdiend. Daarom wil Jezus iedereen persoonlijk in het sacrament ontmoeten.

Aanvang: Zondag, 5 juni, 17.00 uur
Sluiting: Woensdag, 8 juni, 14.00 uur
Kosten: € 99, -

infoZr. M. Gisela
(046) 452 53 80 (9-11u., 15-17 u., 18.30-20.15 u.)
regina.carmeli@home.nl
www.carmeldcj.nl
organisatieBezinningshuis Regina Carmeli
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl