Vandaag is vrijdag 27 september  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 1 mei 2021    Evangelie van 2021-05-01
(Dag van de arbeid)
begintijd19:00 uur
 titelOpening Kapelbergseizoen
beschrijving

Op zaterdag 1 mei aanstaande gaat in Bergharen een nieuw kapelbergseizoen van start dat zal eindigen in het laatste weekend van augustus. Elke week zal er op zaterdagavond steeds om 19.00 uur een viering in de openlucht zijn.

Aanmelden is niet nodig omdat er veel ruimte is op de berg. Wel is het aanbevelenswaardig om de anderhalve meter te respecteren en voor wie dat wil kan het handig zijn om een (klap)stoeltje mee te nemen. De aanwijzingen van de vrijwilligers ter plaatse dienen te worden opgevolgd. Van harte welkom! Bij onverhoopt slechte weersomstandigheden zal er gevierd worden in de H. Annakerk aan de Dorpsstraat in Bergharen.

Op Hemelvaartsdag zal er om 11.00 uur een viering zijn en op eerste Pinksterdag zal er een viering zijn van de Protestantse Gemeenten. Ook de Grote Maas en Waalse Mariabedevaart op zondag 15 augustus om 16.00 uur zal deel uitmaken van het programma. Ook op andere momenten kunnen er vieringen zijn. Raadpleeg daarvoor de Apostelbode, de site van de Kapelberg of de daaraan gelinkte Facebook pagina.

(foto: Sjaak Arntz)

info

www.mariakapelbergharen.nl

locatieKapelberg
plaatsHaren (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl