Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 24 t/m zondag 27 maart 2005    Evangelie van 2005-03-24
 titelJongeren kunstzinnig op weg naar pasen
beschrijvingJongeren van 16 tot 25 jaar krijgen de kans om deel te nemen aan de bijzondere dagen van Goede Week in de abdij van Averbode. Zo worden zij uitgedaagd om zich bezinnend, vierend en pratend voor te bereiden op het Paasfeest. Inspirerende religieuze kunst-werken worden toegelicht en geconfronteerd met de persoonlijke ervaring van vreugde, verdriet, verbondenheid, ... Zij nemen deel aan de gebedsvieringen en maaltijden van de abdijgemeenschap en steken een helpende hand uit de mouwen. Enkele sportactivi-teiten en een tocht door de bossen zorgen voor ontspanning.

Jongeren die reeds vrij zijn kunnen deelnemen vanaf donderdag-namiddag 24 maart, anderen sluiten aan vanaf vrijdag 25 maart. De kostprijs bedraagt 45,00 EUR voor drie dagen en 60,00 EUR voor vier dagen. De begeleiding is in handen van Valentijn Crijnen en van norbertijn Eric Seghers.

infoNorbertijnenabdij te Averbode
013/78 04 40
bezinningscentrum@abdijaverbode.be
www.abdijaverbode.be
locatieNorbertijnenabdij
plaatsAverbode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl