Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 16 april 2005    Evangelie van 2005-04-16
 titelToerustingsdag ouders en kinderwerkers
beschrijvingEvangelische Alliantie organiseert een toerustingsdag voor ouders en kinderwerkers.

Ieder kind is uniek. Als ouder, kinderwerker of leerkracht kun je daarvan onder de indruk raken. Het maakt het opvoeden van kinderen spannend en uitdagend. Zeker omdat je zelf ook uniek bent, met je bijzondere kwaliteiten, maar ook met je beperkingen. De opvoedtaak vraagt om voortdurende toerusting. Daarom organiseert de Evangelische Alliantie voor de twaalde keer een toerustingsdag voor ouders en kinderwerkers van uiteenlopende kerken en gemeenten. Deze vindt plaats op zaterdag 16 april a.s. in Veenendaal en heeft als thema ‘Uniek!’.

Programma
De themalezing wordt verzorgd door Karin en Martin Koornstra. Karin werkte als onderwijzeres in multicultureel Rotterdam en daarna in een Indiaans kindertehuis in Suriname. Nadat ze Martin leerde kennen, werkten ze samen elf jaar in Vlaanderen. Daar zetten ze niet alleen kinderclubs en kinderkampen op, maar produceerden ze ook kinderCD’s en trainden ze kinderwerkers. Momenteel zijn ze verantwoordelijk voor het kinderwerk van de Bethelgemeente, een snel groeiende baptistengemeente in Drachten. Voor Karin en Martin is opvoeden ondenkbaar zonder God, de unieke Schepper. Hij is altijd weer groter dan mensen zich kunnen voorstellen. Dat besef willen zij in opvoeding en kinderwerk overdragen.

De dag vindt plaats in het Ichthus College in Veenendaal, op loopafstand van station Veenendaal-West. De deelnemers kunnen kiezen uit 34 verschillende workshops en daarnaast ideeën en materialen verzamelen op een uitgebreide informatiemarkt. Op deze markt zijn tal van christelijke kinderwerkorganisaties vertegenwoordigd. De dag begint om 9.30 uur en duurt tot 16.00 uur. Iedere deelnemer ontvangt een reader met samenvattingen van alle workshops en contactgegevens van de betrokken organisaties.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.ea.nl . De kosten voor deze dag zijn slechts € 25,-, inclusief de reader. Op de site staat een overzicht van de workshops waaruit gekozen kan worden en een aanmeldingsformulier. Folders met aanmeldingsbon om ouders en kinderwerkers uit te nodigen, zijn verkrijgbaar via de bestellijn van de EA, tel. 0343 -52 42 72.

info(0343) 52 42 72
www.ea.nl
locatieIchthus College
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl