Vandaag is zondag 23 juni  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Huis voor de Pelgrim

Huis voor de Pelgrim

Website E-mail

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

(043) 321 57 15

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 11 februari 2021    Evangelie van 2021-02-11
begintijd12:00 uur
 titelOnline viering Onze Lieve Vrouw van Lourdes
beschrijving

Donderdag 11 februari is het 163 jaar geleden dat Maria in Lourdes voor de eerste keer verscheen aan Bernadette Soubirous. In de katholieke kerk wordt die datum nu gevierd als de feestdag van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes. Vanuit Nederland willen we dit feest meevieren.

Op 11 februari is er vanaf 12.00 uur een Mariaprogramma in de Lourdeskerk in Maastricht, dat u online kunt meevolgen. Het programma begint met het angelusgebed, gevolgd door verhalen, gedichten en Marialiederen.

Om 15.00 uur is er een eucharistieviering met deken John Dautzenberg van Maastricht, voorzitter Paul Bronneberg van het Huis voor de Pelgrim, pastoraal directeur Ed Smeets van het Huis voor de Pelgrim en pastoor Mattie Jeukens van de Lourdeskerk. De muziek wordt onder andere verzorgd door sopraan Bianca Lenssen en de Limburgse zangeres Beppie Kraft. Organisten zijn Eelco Hollemans en Arno Kerkhof.

Volg via onderstaande links op 11 februari het programma

  • 12.00 uur - engel des heren en Rozenkrans
  • 12.20 uur - Mariaprogramma met gedichten
  • 14.00 uur - Marialiederen door Bianca Lenssen
  • 15.00 uur - Eucharistieviering ter ere van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes

info

huisvoordepelgrim.nl/nieuws/nieuwsmap/volg-online-viering-onze-lieve-vrouw-van-lourdes

organisatieHuis voor de Pelgrim
locatieOnline via Kerkdienstgemist.nl
plaatsNederland
bisdomRoermond
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl