Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdinsdag 17 t/m vrijdag 20 mei 2005    Evangelie van 2005-05-17
 titelPinkster-midweek Mariale retraite
beschrijvingVan 17 t/m 20 mei houdt Pater Jan Meeuws een Mariale retraite.

De retraite is in volledige stilte. Dagelijks is er een eucharistieviering, rozenkransgebed, lauden en vespers, en er wordt een conferentie gegeven. Er is gelegenheid tot Eucharistische aanbidding en het ontvangen van het biechtsacrament.

In de katechismus van onze Kerk staat, dat we geen christen kunnen zijn zonder de aanraking van de H.Geest! Wat met Pinksteren begon, is nú nog te ontdekken, ja zelfs te ondervinden!

De Schepper Geest her-VORMT ons, wanneer we met Maria volharden in 't gebed, en Gods Geest verwachten.

Deelname kost € 107

infoBezinningscentrum Emmaus te Helvoirt
(0411) 643725
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl