Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 8 maart 2005    Evangelie van 2005-03-08
 titelGespreksmiddag over Gerardus
beschrijvingOp 11 december 2004 was het een eeuw geleden dat Gerardus Majella door Paus Pius X heilig werd verklaard. Bovendien is het op 16 oktober 2005 250 jaar geleden dat deze broeder-redemptorist stierf. Ter gelegenheid hiervan heeft Klooster Wittem, bedevaartsoord voor Gerardus, een Gerardusjaar uitgeroepen. Een van de activiteiten is de uitgave van het boek Gerardus Majella - gepassioneerd man Gods van Frans Boddeke en Ine Verhoeven.

Centrum de Kapel organiseert een middag rond dit boek over Gerardus. Wie was hij? Hoe komt het dat hij nog steeds zo tot de verbeelding spreekt? Met name zal deze middag worden ingegaan op de barmhartigheid die Gerardus uitstraalde..

De middag vindt plaats op 8 maart van 2 uur tot half vijf en wordt geleid door de auteurs van het boek, de redemptorist Frans Boddeke en zuster Ine Verhoeven. Het boek is ook verkrijgbaar bij het Colamgebouw. Deelname aan de middag kost € 5,00 inclusief koffie/thee en materialen. Aanmelding kan telefonisch.

info(0475) 332886
info@centrumdekapel.nl
www.centrumdekapel.nl
locatieColamgebouw, Heinsbergerweg 2
plaatsRoermond (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl