Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 2 mei 2020    Evangelie van 2020-05-02
begintijd10:30 uur
eindtijd12:30 uur
 titelOnline Open Dag Bonifatiusinstituut
beschrijving

Door het corona­vi­rus or­ga­ni­seert het Boni­fa­tius­in­sti­tuut dit jaar in plaats van een fysieke een Online Open Dag op zater­dag 2 mei via de live­stream van de ka­the­draal.

Wil je sterker staan in jouw geloof, krachti­ger om anderen te helpen hun weg te vin­den in het geloof? Volg dan de Open Dag! De dag begint om 9.00 uur met een Eucha­ris­tie­vie­ring; het pro­gram­ma van de Open Dag begint om 10.30 uur. Het ma­te­ri­aal van de Open Dag blijft digi­taal be­schik­baar via de web­si­te van het Boni­fa­tius­in­sti­tuut en het youtube-kanaal van de ka­the­draal.

Op de Open Dag kun je kennis­ma­ken met het St. Boni­fa­tius Instituut, het studie- en vor­mings­cen­trum van het bisdom Haar­lem-Am­ster­dam, dat ook open staat voor belang­stel­len­den van elders. Van harte welkom!

Pro­gram­ma
Vanaf 10.30 uur bie­den we een pro­gram­ma, waarin stafle­den Jörgen Vijgen (directeur), vica­ris Bruggink en Diederik Wienen (studieprefect) uitleg geven over de opzet van de studie en moge­lijk­he­den die de studie biedt.

Een aantal stu­den­ten, Lisette de Block, Patrick Gunther en Hein van Bon ver­tellen over hun motivatie voor de studie en hun erva­ringen (zie ook de teaser bij dit bericht). Daar­naast zal een van de spi­ri­tu­aals van de oplei­ding, pastoor Bernard Zweers wat ver­tellen over het aspect van de gees­te­lij­ke be­ge­lei­ding van de stu­den­ten.

We proberen ook een chatsessie te or­ga­ni­se­ren, waarvoor u uw vragen kunt indienen, die dan door de studieprefect Diederik Wienen beant­woord zullen wor­den. (Nadere in­for­ma­tie over hoe we dit gaan doen volgt)

In­for­ma­tie

Wanneer u meer in­for­ma­tie wenst kunt u met uw vragen terecht bij de

Tijdlijn (glo­baal)

09.00 uur Eucha­ris­tie­vie­ring Bavo­kathe­draal
10.30 uur welkom (D. Wienen) / intro­duc­tie (J. Vijgen)
10.45 uur video over de Tilten­berg
11.00 uur moge­lijk­he­den voor theo­lo­gie stu­de­ren (studieprefect D. Wienen)
11.15 uur Welke moge­lijk­he­den geeft de studie je? (vica­ris Bruggink)
11.30 uur Getuigenissen (P. Gunther, L. de Blonk, Hein van Bon)
11.50 uur theo­lo­gie stu­de­ren in context katho­liek geloof (spi­ri­tu­aal B. Zweers)
12.00 uur chatsessie, waarin Diederik Wienen op vragen ingaat

info

Studieprefect Drs. Diederik Wienen
(06) 8325 7925
dwienen@tilten ­berg.org
www.bonifatiusinstituut.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieOnline
plaatsnederland
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl