Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 24 t/m dinsdag 27 september 2005    Evangelie van 2005-09-24
 titelBeauraing hotelbedevaart
beschrijvingNederlands Beauraing Comite 'Pro Maria' Bisdom Rotterdam organiseert in 2005 drie hotelbedevaarten naar Beauraing:

Hotelbedevaarten
Zaterdag 28 t/m dinsdag 31 mei
Zondag 21 t/m woensdag 24 augustus
Zaterdag 24 t/m dinsdag 27 september

Aan deze bedevaart kunnen uitsluitend valide mensen deelnemen die normaal gesproken geen medische hulp behoeven. Bij deze bedevaart reist geen arts mee. Er wordt gelogeerd in Hotel de L'Aubepine.

De hotelbedevaart kost € 204,- waarbij inbegrepen heen- en terugreis, volledig pension vanaf het diner op de eerste dag t/m het afscheidsdiner op de terugreis, een excursie op de derde dag en een ongevallen/ziekte-reis-verzekering. Voor een éénpersoonkamer wordt € 25 in rekening gebracht.

Diverse opstapplaatsen. Bij minder dan 40 deelnemers wordt de bedevaart afgelast of gecombineerd met een verzorgings-bedevaart.

infoMw. E.M.C.M. van Niel-Trossel
(010) 4352657
locatieHotel de L'Aubepine
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl