Vandaag is vrijdag 16 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 10 november 2019    Evangelie van 2019-11-10
begintijd16:15 uur
 titelVertoning documentaire Celibaat
beschrijving

In filmtheater De Nieuwe Scene in Venlo wordt de documentaire Celibaat vertoond. De 71 minuten durende film gaat over de keuze voor een celibatair leven en schetst een kwetsbaar beeld.

Ten behoeve van de documentaire werden de Kruisheren van Sint Agatha gevolgd, die veelal op jonge leeftijd voor een celibatair leven in het klooster kozen. In deze kleine gemeenschap wordt nauwelijks gesproken over seksuele onthouding en de afwezigheid van een liefdesrelatie. Hoe zijn de kloosterlingen daarmee omgegaan?

info

www.nieuwescene.nl/movies/1597/17/celibaat
www.celibaat.com

locatieFilmtheater De Nieuwe Scene, Nieuwstraat 13
plaatsVenlo (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl