Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 20 februari 2005    Evangelie van 2005-02-20
 titelZangdag met Paasliederen
beschrijvingCode Music organiseert op zondagmiddag 20 februari te Houten een spetterende zangdag met nieuw repertoire voor de Paastijd voor jongerenkoren & tienerkoren & middenkoren & jeugdkoren.

Op de zangdag wordt nieuw liedmateriaal ingestudeerd uit drie projecten waaronder de paasbundel: 'Een nieuwe morgen'. Dit zijn liederen voor zowel jongerenkoor als middenkoor, tienerkoor en kinderkoor.

De zangdag is een perfecte gelegenheid om onder bezielende leiding leuk nieuw liedmateriaal te zoeken, proeven, zingen, beluisteren en in te studeren!

Datum & tijd:
Zondag 20 februari 2005, van 13.00 uur tot 17.00 uur
Plaats:
O.L.V. ten Hemelopneming kerk, Loerikseweg 12, Houten

Paasliederen
De auteurs zijn ondermeer: Ronald jansen, Robert Kempen, JK St. Lucas, Marcel Zagers, Marijke vd Ouderaa, Heiko Oosterbeek, Ruud Luttikhuizen, Ferry Bisschop, Willem de Boer, Greet Brokerhof-Van der Waa, Erica Regtering, Willien van Wieringen en Albert Arens.

Aan het begin van de dag presenteert het Nationaal Jongerenkoor een aantal nieuwe liederen. In gescheiden stemgroepen worden de liederen ingestudeerd. In een aparte workshop wordt met de aanwezige kinderen liedmateriaal ingestudeerd. Na de pauze zingen we het ingestudeerde materiaal meerstemmig door en presenteren de kinderen hun eigen liederen. Workshopleiders zijn ondermeer Jos Diergaarde, Heiko Oosterbeek, Ruud Luttikhuizen en Albert Arens.

Keulen
Tijdens de pauze is er een repertoiremarkt met materiaal voor de Paastijd. Ook wordt de jongerenkorenreis naar Keulen gepresenteerd. In deze reis wordt een scratch-oratorium voor jongerenkoren ingestudeerd en uitgevoerd tijdens de Wereld-Jongerendagen in Keulen. Ook is er auditiegelegenheid voor het Nationaal Jongerenkoor.

Code Music is een organisatie van louter vrijwilligers met hart en ziel voor jonge en vernieuwende kerkkoren. Zij zijn zelf lid van jongerenkoren en organiseren deze zangdag voor jullie. Zie ook de website: www.code-music.nl

Meld je aan bij: info@code-music.nl en geef aan met hoeveel bezoekers je denkt te komen. Dan zorgen wij voor muziek, koffie/thee, plezier, reader en routebeschrijving.

infoAlbert Arens
info@code-music.nl
www.code-music.nl
locatieO.L.V. ten Hemelopneming kerk, Loerikseweg 12
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl