Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 23 t/m zondag 24 april 2005    Evangelie van 2005-04-23
 titelLourdes musical 'De Ontmoeting'
beschrijvingStichting Aquero presenteert de musical ‘De Ontmoeting’ over bezoekers aan Lourdes.

De Nederlandse premiere vindt plaats in Driebergen, Nederland op 23 en 24 april 2005. De musical wordt vervolgens met Pinksteren 15 mei in Lourdes, Frankrijk opgevoerd.

Over de musical
In Lourdes lopen tienduizenden mensen. Je zou dat een massa kunnen noemen. Maar elk van die tienduizenden heeft een naam. Een geschiedenis. Een verdriet. Een toekomst. Een idee over hoe leven geleefd zou moeten worden. In “De Ontmoeting” leren we een aantal van die mensen beter kennen.

Musical ‘De Ontmoeting’ speelt in het Lourdes van nu. Het is een verhaal van mensen van nu waarin de hoop centraal staat. De musical wordt gemaakt en uitgevoerd door vrijwilligers van de VNB-Vereniging Nationale Bedevaarten. Het is het tweede musicalproject van stichting Aquero. In het jaar 2000 hebben zo’n 100 VNB-vrijwilligers met groot succes een musical opgevoerd over het leven van Bernadette.

Stichting Aquero
Doel van stichting Aquero is de pelgrims in Lourdes een fantastische avond te bezorgen. Met de organisatie van deze musicals zamelt de Stichting Aquero geld in voor het Aquero Fonds. Mensen die zelf geen reis naar Lourdes kunnen betalen, kunnen een beroep doen op dit fonds. Met steun uit het fonds zijn meer dan 40 pelgrims naar Lourdes gereisd.

Met de activiteiten rond musical ‘De Ontmoeting’ proberen we het fonds weer te vullen. Dat doen we door kaarsen, wijn, cd’s en speldjes te verkopen. Dit najaar organiseren we een loterij en we zoeken actief naar sponsors en fondsen die ons doel willen steunen.

infowww.aquero.nl
locatieHealth Center Hoenderdaal
plaatsDriebergen (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl