Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 10 juli 2019    Evangelie van 2019-07-10
begintijd09:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelDocBase voorlichtingsbijeenkomst
beschrijving

De invoering van DocBase blijkt bij veel parochies nog de nodige vragen op te leveren. Besloten is daarom, mede ook naar aanleiding van vragen en opmerkingen tijdens de vicariaatsbijeenkomsten die in juni plaatsvonden, tot een extra voorlichtingsbijeenkomst DocBase. Deze vindt plaats op woensdag 10 juli in Novotel Rotterdam Brainpark.

De bijeenkomst is met name bedoeld voor de gebruikers van DocBase, maar ook voor parochiebestuurders. Tijdens de bijeenkomst wordt eerst een toelichting/instructie gegeven op het gebruik van DocBase (ledenadministratie en kerkbijdrage). Vervolgens bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen aan Rob Hovelynck, de projectmanager voor de invoering van DocBase (en de daarmee gepaard gaande koppeling met ExactOnline).

De bijeenkomst begint om 9.30 uur en loopt, met inachtneming van de nodige pauzes, door tot 21.30 uur, uiterlijk 22.00 uur. Het is vooralsnog de bedoeling de ochtend te besteden aan de toelichting/instructie en de middag en avond aan het beantwoorden van vragen.

  • Ochtendsessie 9.30-13.30 uur
  • Middagssessie 13.30-17.30 uur
  • Avondsessie 18.30-21.30 uur

Wanneer u wilt deelnemen aan één of meerdere delen van deze bijeenkomst, verzoeken wij u om zo snel mogelijk aan te melden bij Margriet Piek (bisdombureau Rotterdam), via m.piek@bisdomrotterdam.nl .

De mogelijkheid bestaat om deel te nemen aan een broodmaaltijd tussen de middag en/of eind van de middag. Wilt u bij uw aanmelding laten weten naar welke sessie(s) u komt en of u gebruik wilt maken van de broodmaaltijd.

Ten behoeve van de vragensessie wordt op basis van de nog niet afgehandelde tickets een eerste overzicht opstellen van punten die dan aan de orde moeten komen. Het projectteam DocBase heeft ervoor gekozen om eerst de meest recente tickets af te handelen. Gebleken is namelijk dat als gevolg van inmiddels doorgevoerde aanpassingen en verbeteringen een aantal van in de ‘oude’ tickets gesignaleerde problemen inmiddels zijn opgelost.

Deelnemers worden gevraagd om na te gaan of door hen ingezonden tickets met de status ‘niet afgehandeld’ nog steeds actueel zijn. Misschien zijn zij inmiddels ‘beantwoord’ door de hiervoor genoemde aanpassingen/verbeteringen. Wij verwijzen u in dit verband ook naar het document “DocBase release notes”, te vinden op www.rkk-online.nl/documenten

Verder vragen wij eventueel te stellen vragen zo goed mogelijk te ‘clusteren’ en de onderwerpen waarover u vragen wilt stellen voorafgaande aan de bijeenkomst te zenden aan Juré Arends via j.arends@bisdomrotterdam.nl

info

www.bisdomrotterdam.nl/activiteiten/bisdom-rotterdam-activiteiten/docbase-voorlichtingsbijeenkomst

organisatieBisdom Rotterdam
locatieNovotel Rotterdam Brainpark, K.P. van de Mandelelaan 150
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl