Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 19 februari 2005    Evangelie van 2005-02-19
 titelInspiratieavond voor jongeren
beschrijvingJongeren die zoeken naar verdieping krijgen de kans om zich te herbronnen in de gewijde abdijatmosfeer van Abdij Averbode tijdens een inspiratieavond op zaterdag 19 februari van 17.45 tot 22.00 uur.

De deelnemers vieren met de norbertijnen het avondgebed en gaan met hen in de abdijrefter aan tafel voor het avondeten ... dat in stilte verloopt. Vervolgens trekken zij naar het bezinningscentrum om er inspiratie te putten uit een evangeliefragment. Zij vragen zich af welke betekenissen en uitdagingen in die tekst schuilen voor hun eigen jonge leven. De avond eindigt met een vriendschappelijk samenzijn.

De begeleiding ligt in de handen van Liesbeth Tutteleers en norbertijn Steven Pinnoo. De kostprijs bedraagt 5,00 euro.

infoNorbertijnenabdij
013/780 440
bezinningscentrum@abdijaverbode.be
www.abdijaverbode.be
locatieAbdij Averbode
plaatsAverbode (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl