Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneermaandag 14 maart 2005    Evangelie van 2005-03-14
 titelDrie bezinningsavonden Schiedam
beschrijvingEen van de goede tradities in de parochie van de H. Liduina en O.L. Vrouw van de Rozenkrans van Schiedam is het organiseren van een drietal bezinningsavonden aan het begin van het nieuwe jaar.

Wij hebben dit jaar gekozen als onderwerp van de bezinningsavonden:

Het bidden van de Rozenkrans, een typisch katholiek gebruik

Met elkaar denken we na over de tweede titel van onze basiliek Onze Lieve Vrouw Rozenkrans: wat is, wat betekent, wat werkt de rozenkrans in ons uit.

De avonden worden gehouden in ons parochiecentrum Wilgenburg, Land van Ris te Schiedam, gelegen achter onze basiliek
Aanvang 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur

De eerste bezinningsavond wordt gehouden op maandag 21 februari 2005 door Kardinaal Adr. Simonis.

De tweede bezinningsavond wordt gehouden maandag 14 maart 2005 door Frater Caspar Geertman, frater van Tilburg (CMM). Frater Caspar is lid van het provinciaal bestuur van de fraters van Tilburg en zet zich o.m. in voor Mariale catechetische projecten voor jongeren.

De derde en tevens laatste bezinningsavond wordt gehouden op maandag 11 april 2005 door Mgr. R.Ph. Bär, oud-bisschop van het bisdom Rotterdam.

infoMw. Th.C.M. Streep
(010) 4268262
locatieparochiecentrum Wilgenburg, Land van Ris
plaatsSchiedam (Zuid-Holland)
postcode31
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl