Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 11 mei 2019    Evangelie van 2019-05-11
(Sint Mamertus)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelBezinningsdag Amoris Laetitia
beschrijving

Paus Franciscus heeft drie jaar geleden een lange brief geschreven over de vreugde van de liefde in het gezin, Amoris Laetitia. Wat maakt deze brief zo de moeite waard voor echtparen, families en parochies?

Tijdens deze bezinningsdag op zaterdag 11 mei zal pater Ward Biemans SJ ingaan op de hoofdlijnen uit dit document. In de middag zoomen we in op hoofdstuk 4 uit Amoris Laetitia, dat gaat over het Hooglied van de Liefde van de heilige Paulus, (1 Kor. 13, 4-7).

Tijdens de lezingen en de aanbidding is kinderopvang voorzien. De bezinningsdag begint om 10.00 uur en zal duren tot ongeveer 16.00 uur, de lunch zal door het heiligdom worden verzorgd. De kosten voor deze dag bedragen € 25 (tot 18 jaar gratis).

Voor deelname aan deze dag kunt u zich opgeven per telefoon of e-mail.

info

(072) 505 12 88
info@olvternood.nl
www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl