Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 11 februari t/m vrijdag 18 maart 2005    Evangelie van 2005-02-11
 titelVastenmeditatie JoJo's
beschrijvingTijdens de vastentijd zullen van 11 februari tot en met 18 maart elke vrijdagavond van 19:15 tot 20:00 meditatieve vieringen georganiseerd worden in de Nicolaaskerk, Dorpsstraat 24 te Zoetermeer.

De vieringen zijn georganiseerd door de JoJo's, een van de jongerengroepen van de Nicolaasparochie, en iedereen is welkom.

De vieringen zullen in het teken staan van het zogenaamde 'hongerdoek' van dit jaar, met als thema 'ons dagelijks brood'. Het zijn sfeervolle vieringen waarin muziek wordt gemaakt, liederen worden gezongen en teksten worden gelezen. Ook is er ruimte voor gebed tijdens een korte periode van stilte en tijdens de open voorbede, waarin iedereen zijn of haar eigen gebed kan inbrengen.

infoJoJo's
(079) 316 70 85
www.played.by/jojo
jojogroep@hotmail.com
locatieNicolaaskerk, Dorpsstraat 24
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl