Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 13 februari 2005    Evangelie van 2005-02-13
 titelGezinsdag
beschrijvingDe Gemeenschap Maria Kefas houdt een Gezinsdag met als thema

Kom en vier mee!

Alle gezinnen, ook éénoudergezinnen, zijn van harte welkom. Er is een wiegewacht en er zijn aparte programma’s voor kinderen en tieners.
Picknick meebrengen.

Spreker op de dag zal zijn Joris Polfliet docent liturgie:
De liturgie wordt “bron en hoogtepunt” genoemd van het kerkelijk leven: het is immers een bijzondere plaats om onze verbondenheid met God en Jezus Christus door de Heilige Geest telkens weer te vernieuwen. De verrezen Heer roept ons samen om de Vader te prijzen en te danken. We vragen er om de gaven van de Geest, die ons doet delen in de Liefde die God is. Deze ontmoeting gebeurt echter niet vanzelf: het vraagt van ons geduld, overgave en “aanwezigheid”. We willen nadenken hoe we met vrucht de liturgie kunnen vieren, zodat we daarna in onze wereld “gist in het deeg” kunnen zijn.

De dag vindt plats in het EDUGO-instituut te Lourdes-Oostakker. Vanaf 9.30 uur staan de deuren open en het officiële begin is om 10.00 uur. De dag eindigt met een Eucharistieviering.

Inlichtingen en inschrijven:
Gemeenschap Maria-Kefas vzw
Voskenslaan 56
9000 Gent
09/228 09 56
www.oaseindestad.be

info09/228 09 56
www.oaseindestad.be
locatieEDUGO-instituut
plaatsLourdes-Oostakker (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl