Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 6 t/m dinsdag 18 oktober 2005    Evangelie van 2005-10-06
 titelBedevaart naar o.a. Fatima
beschrijvingDe Stichting Medjugorje Centrum te Landgraaf organiseert jaarlijks een 13-daagse bedevaart naar Fatima. De reis begint met een H.Mis in de Abdij Benedictusberg te Vaals.

Op de eerste dag wordt een bezoek gebracht aan Lisieux voor een bezoek en overnachting bij de Carmel. De tweede dag is er een H.Mis in de crypte van de basiliek van de H.Theresia en een bezoek aan de plek van het glorierijke Kruis in Dozulé. De overnachting is in Tours.
De derde dag begint met een H.Mis. De reis gaat verder naar Torrelavega, waar ook de overnachting is.
De vierde dag wordt Garabandal bezocht en is de H.Mis in de plaatselijke kerk. Overnachting in Burgos.
De vijfde dag start weer met een H.Mis en aankomst in Fatima, voor drie volle dagen verblijf. Deelname aan de verschillende plechtigheden, bezoek aan de kapel van de verschijningen, de basiliek en de geboorteplaats van de zieners.
De negende dag eerst de H.Mis en dan door naar Zaragossa, ook voor overnachting.
Op de tiende dag bezoek aan de basiliek van O.L.Vrouw del Pilar en aankomst in Lourdes, voor een verblijf van anderhalve dag en deelname aan de plechtigheden.
De twaalfde dag door naar Tours voor de overnachting, om op de dertiende dag, na een bezoek aan de kapel van de Wonderdadige Medaille aan de Rue du Bac in Paris, weer thuis te komen.

De reis is per luxe touringcar. De reis is op basis van vol pension, volledig verzorgd met reisleiding en geestelijke begeleiding

info(045) 5315381
houbenpjg@tiscali.nl
locatieo.a. Fatima
plaatsFatima (Portugal)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl