Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 11 t/m zondag 21 augustus 2005    Evangelie van 2005-08-11
 titelWJD - Van Dom tot Dom
beschrijvingAartsbisdom Utrecht organiseert een eigen voorprogramma voor de Wereldjongerendagen in Keulen.

Het voorprogramma ‘Van Dom tot Dom’ bestaat uit een festival in Utrecht op zondag 14 augustus 2005. Daarna vertrekken we naar Keulen op 15 augustus 2005.
Voorafgaand zijn er vier mogelijkheden voor een voorprogramma (11- 13 augustus 2005) afhankelijk van (de jongerengroep van) je parochie. Vraag daar welke van de mogelijkheden jouw parochie kiest:

1) Je parochie ontvangt in je eigen stad/dorp/regio buitenlandse jongeren met wie de parochie zelf contact heeft en organiseert een programma voor hen, samen met de plaatselijke jongerengroep.

2) Je parochie ontvangt in eigen regio buitenlandse jongeren met wie het bisdom contact heeft gelegd en organiseert in je eigen regio een programma door jongeren voor jongeren.

3) De parochie ontvangt geen buitenlandse jongeren maar organiseert haar eigen voorprogramma, bijvoorbeeld met het Tobitproject van het bisdom.

4) De parochie organiseert niets, maar je kunt op eigen gelegenheid deelnemen aan een kloosterdriedaagse bij de Franciscanessen in Denekamp. Ook kun je op eigen gelegenheid bij een voorprogramma aansluiten in een andere parochie in je regio.

infowww.wjd.nl/wjd/scripts/index.php?id=81
organisatieBisdom Utrecht
locatieUtrecht en Keulen
plaatsKeulen (Duitsland)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl