Vandaag is woensdag 17 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 18 juli 2005    Evangelie van 2005-07-18
 titelDe kleur van het gemis
beschrijvingDe Verbinding is gericht op 'verbinding' maken tussen mensen en is een project waarin zorg en nabijheid wordt verleend aan kinderen, jongeren en volwassenen in rouw, ziekte of verdriet.

Claire vanden Abbeele organiseert jaarlijks voor De Verbinding meerdere ontmoetingsdagen met als titel 'De kleur van het gemis'. Op deze dagen krijgen mensen, jong en oud, de gelegenheid elkaar te ontmoeten en kunnen zij uiting geven aan wat er bij hen leeft.

In 2005 zijn de ontmoetingsdagen voorzien op:
maandag 7 februari
maandag 18 juli
zaterdag 26 november.


Maandag 18 juli 2005
van 10 uur tot 17 uur
Gildenhuis, Kaaistraat 10 te 9140 Tielrode.

Ben je ziek? Heb je verdriet? Heb je zin om stil te staan bij mooie herinneringen of wil je taal en vorm geven aan moeilijke momenten, dan ben je van harte welkom. Samen gaan we met veel respect en zorg, met kleuren, klei en klanken op weg.

Kinderen en jongeren kunnen die dag op verhaal komen door te schilderen, te kleien, te musiceren, te vertellen... Ook volwassenen krijgen de kans om elkaar te ontmoeten. Voor hen hebben we een apart programma.

De hele dag staat in het teken van een verbindende en creatieve ontmoeting. Claire vanden Abbeele en een verbindend team zal deze processen met hart en ziel begeleiden.

Er wordt gezorgd voor koffie, cake, thee en frisdrank. We zorgen ook voor een maaltijd. Wie een muziekinstrument bespeelt mag dit meebrengen.

Deelnameprijs:

info052/223779
www.clairevandenabbeele.be
locatieGildenhuis, Kaaistraat 10
plaatsTielrode (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl