Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdinsdag 25 januari 2005    Evangelie van 2005-01-25
 titelServatius Academie: waarden en normen
beschrijvingOp dinsdagavond 25 januari organiseert de Servatius Academie een bijeenkomst met als spreker mr. ing. W.G.J.M. van de Camp, lid van de Tweede Kamer en fractiesecretaris van het CDA.

Zijn lezing heeft als titel:

Waarden en normen in Nederland, in de opvoeding thuis en op school; de rol van het bijzonder onderwijs in het bijzonder.

De heer van de Camp was justitie- en onderwijswoordvoerder van de fractie en is bij uitstek iemand die ons wegwijs kan maken in de turbulente wereld van dit moment waar waarden en normen en de rol van opvoeding en onderwijs dienaangaande voortdurend ter discussie staan.

Zoals gebruikelijk zal de lezing tegen 20.30 uur beginnen in de Megaronzaal van het seminarie te Rolduc, Kerkrade, om 19.30 uur voorafgegaan door een H. Mis in de bovenkapel van het seminarie, waarvoor u uiteraard ook van harte uitgenodigd bent.

infoSecretariaat Servatius Academie
Groene Boord 11a
6411 GE Heerlen
(045) 5217873
vonhogen@cuci.nl
locatieMegaronzaal van het seminarie Rolduc
plaatsKerkrade (Limburg)
postcode64
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl