Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 15 januari 2005    Evangelie van 2005-01-15
 titelBenefietconcert voor Azië
beschrijvingOp zaterdag 15 januari zal The Choir Company samen met de ambassadeurs van World Vision Ralph van Manen, Kees Kraayenoord, Stonewashed en Gert Visscher om 19.30 uur een benefietconcert houden om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor giro 99 van World Vision voor de getroffen mensen in Azië.

World Vision is een internationale christelijke ontwikkelingsorganisatie. Ze zijn aanwezig in de getroffen gebieden van de vloedgolf in Azië en al gestart met noodhulp. Er wordt gekookt voedsel uitgedeeld, dekens, medicijnen en zuiveringstabletten voor water.

Op initiatief van The Choir Company werden de Nederlandse gospelartiesten benaderd die enthousiast reageerden en belangeloos hun medewerking willen verlenen. Ook de locatie wordt belangeloos beschikbaar gesteld. Hierdoor gaat de gehele opbrengst naar Azië.

De kaarten kosten 15 euro en zijn te verkrijgen via www.choircompany.nl

infowww.choircompany.nl
locatieLevend Evangelie Gemeente, Boeingavenue 121
plaatsSchiphol Rijk - Aalsmeer (Noord-Holland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl