Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 16 januari 2005    Evangelie van 2005-01-16
 titelBenefietconcert voor Phil Fonds
beschrijvingDie Edelweiskapelle geeft zondag 16 januari van 14.00 tot 17.00 uur een benefietconcert voor het Phil Fonds. Het concert vindt plaats in zalencentrum De Graver aan de Kerstroosstraat 20 te Valkenswaard.

Er zal, net als vorig jaar, een Oostenrijkse sfeer worden gecreëerd met onder andere bierpullen en braadworst. Die Edelweiskapelle behoort tot de Supertop-Klasse, is Landskampioen en beschikt ook over originele Zwitserse Alpenhoorns.

De toegang is slechts 2,- euro, aan de zaal.

De opbrengst gaat naar de projecten van het Phil Fonds. Deze organisatie biedt op een directe en kleinschalige manier hulp aan kinderen met een handicap in de Filippijnen voor het volgen van (speciaal) onderwijs en bij het opzetten van opleiding- en welzijnsprojecten voor hen. Het Phil Fonds werkt volgens de oorspronkelijke charitas opvattingen, heeft daardoor geen betaalde directie en werkt zowel in Nederland als op de Filippijnen met onbetaalde vrijwilligers.

Het geld gaat deze keer naar een project voor blinde en dove kinderen in Pasig City op de Filippijnen. Er wordt daar een instructiecentrum ingericht voor Learn and Employment for Blind and Deaf, (LEBD), om gehandicapten met workshops te helpen aan werk of eigen bedrijf. Ook kan het bedrijfsleven daar de nodige informatie en medewerking ontvangen om een werkplek eenvoudig aan te passen aan de handicap van een in dienst te nemen medewerker.

info info@philfonds.nl
locatieZalencentrum De Graver, Kerstroosstraat 20
plaatsValkenswaard (Noord-Brabant)
postcode55
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl