Vandaag is dinsdag 15 oktober  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdinsdag 15 mei 2018    Evangelie van 2018-05-15
(Gezinsdag)
begintijd20:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAugustinus, lang gewacht om lief te hebben
beschrijving

Hij stelde zich vragen waar we nu nog altijd mee bezig zijn: “Waar zal ik U vinden?”, “Hoe komt het toch dat mensen wat ze liefhebben steeds opnieuw vernietigen?” Ook in zijn persoonlijk leven: “Waarom faalde ik in de liefde voor een vrouw?”.

Augustinus begint gemoedelijk z’n levensverhaal met een augustijner biertje in de hand en mijmert of hij dan zo inspirerend geschreven heeft. Leidmotief van zijn leven is een hartstochtelijke zoektocht naar Waarheid, Goedheid en Schoonheid.

Een eenacter over het leven van Augustinus. Auteur Daniel Gybels met teksten van Hugo Claus, Willem Elsschot, Daniel Gybels, Jo Decaluwe en Guido Vanderauwera. Spel Guido Vanderauwera regie & dramaturgie Jo Decaluwe.

Kosten € 12,50

info

www.katholiekutrecht.nl

locatieNicolaïkerk, Nicolaaskerkhof 8
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl