Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 26 december 2004    Evangelie van 2004-12-26
 titelKindje wiegen in de Begijnhofkapel
beschrijvingOok dit jaar vindt in de Begijnhofkapel op het Begijnhof te Amsterdam weer het jaarlijkse Kindje wiegen plaats op tweede Kerstdag, 26 december om 15.00 uur.

Samen met de kinderen op weg naar het Kerstkindje met als titel De Ster van één nacht. Het gaat over prinses Aleida en het Kerstkindje.

Alle kinderen zijn van harte welkom om mee te spelen als engel of herder. Als deze kinderen er niet zijn dan is het Kerstspel niet compleet. Er is voldoende kleding beschikbaar en ruimte voor het omkleden.

Alle belangstellenden, de ouders, opa's en oma's en andere familieleden mogen de sterren van de hemel komen zingen.

info(020) 6221918
info@begijnhofamsterdam.nl
www.begijnhofamsterdam.nl
locatieBegijnhofkapel op het Begijnhof
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl