Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 15 januari 2005    Evangelie van 2005-01-15
 titel25 Jaar gezinsadoptie
beschrijvingIn het Missieklooster van de Zusters van het H. Bloed, Kloosterdreef 7 te Aarle-Rixtel, gedenkt op 15 januari 2005 de Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie haar 25-jarige bestaan.

Wat betekent armoede voor een gezin? Hoe help ik op een verantwoorde manier de noodlijdende wereld? Hoe kan ik een perspectiefloos gezin een menswaardige toekomst bieden?

Op 15 januari 2005 wordt het 25-jarige bestaan van de Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie met een feestelijke bijeenkomst herdacht, opgeluisterd met woord en zang. Iedereen, die belang stelt in de humanitaire zorg voor de allerarmste gezinnen in India, de Filippijnen, Afrika en Zuid-Amerika (w.o. Brazilië), is daarbij van harte welkom!

De feestelijkheden beginnen om 10.30 uur waarna om 11.30 uur een Dankdienst wordt gehouden in de kapel. Na de lunch volgen de integrale festiviteiten. De gehele feestdag staat in het teken van hartelijke empathie met het noodlijdende gezin. Ieders gewaardeerde aanwezigheid is vrijblijvend.

De Stichting Salvatoriaanse Gezinsadoptie te Eindhoven is erkend volgens artikel 24 lid 4 van de successiewet en aangesloten bij de Samenwerkende Katholieke Organisaties.

info(040) 2446854
j.l.van.den.broek@freeler.nl .
locatieMissieklooster van de Zusters van het H. Bloed, Kloosterdreef 7
plaatsAarle-Rixtel (Noord-Brabant)
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl