Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf zaterdag 22 januari 2005    Evangelie van 2005-01-22
 titelDe geestelijke weg
beschrijvingIn gesprek over de geestelijke weg Een programma bedoeld voor wie zoekt naar verdieping van de geestelijke weg in de lijn van de bijbelse en daaruit voortvloeiende mystieke tradities.

Het programma dat wordt gehouden in het Missiehuis St. Michael te Steyl, start op zaterdag 22 januari en bestaat uit 8 bijeenkomsten (om de 14 dagen van 11 - 15 uur).

Medewerkers van het Missiehuis te Steyl en het Titus Brandsma Instituut te Nijmegen geven telkens een plenaire inleiding over een thema van de geestelijke weg, waarna een verwerking volgt in vaste kleine groepen onder begeleiding.

Aan deelname gaat een toegangsgeprek vooraf. Voor een uitgebreide folder en/of afspraak toegangsgesprek:
Zr Judith Dumont,
Missiehuis, St. Michaelstr. 7,
5935 BL Steyl/Venlo
(077) 3261312
judith@steyler.nl

info(077) 3261312
www.steyler.nl
judith@steyler.nl
locatieMissiehuis, St. Michaelstraat 7
plaatsSteyl/Venlo (Limburg)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl