Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 25 t/m zondag 26 december 2004    Evangelie van 2004-12-25
 titelBijzondere kerstgroep in Milsbeek
beschrijvingIn de kerk van O.L. Vrouw van Altijddurende Bijstand in Milsbeek is rond de Kerstdagen een bijzondere kerstgroep te bezichtigen.

Bij ingebruikname van de kerk in 1932 werd de groep als 'vondeling' geschonken door een anonieme gever. Pas onlangs is de origine van deze groep met gipsbeelden van 20 tot 60 cm achterhaald. De kerstgroep dateert uit 1909 en komt uit een beroemd gipsen-atelier uit Parijs.

De kerstgroep is te bezichtigen 25 en 26 december tussen 14.00 en 17.00 uur.

info
locatieKerkstraat 27
plaatsMilsbeek (Limburg)
postcode65
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl