Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 24 december 2004    Evangelie van 2004-12-24
 titelKerstNachtDienst in Corversbos
beschrijving“Is de jarige ook uitgenodigd?” is het thema dit jaar van de KerstNachtDienst in het Corversbos. Voor de zesde keer alweer wordt ook dit jaar deze unieke KerstNachtDienst in de open lucht georganiseerd. Een laagdrempelige kerstviering in de open lucht. Het zingen van bekende kerstliederen en het luisteren naar het kerstverhaal zijn de belangrijkste ingrediënten.

Jaarlijks trekken vele duizenden bezoekers met lamp of lantaarn, warm aangekleed en in weerbestendig schoeisel naar de open plek in het Corversbos. De prachtige wandeling door het bos, waar dan een stroom van lichtjes doorheen trekt heeft een vredige uitstraling op kerstavond 24 december.

De viering begint om 22.30 uur maar ook vooraf worden al wat kerstliederen gezongen en gespeeld om in de sfeer te komen. De viering zal een klein uurtje duren waarna er nog een lekker opwarmertje wordt geschonken.

Muzikale begeleiding is in handen van Gospelgroep Highway Patrol uit Zeewolde. Arjan Treuren verzorgt een korte kerstmeditatie over het thema “Is de jarige ook uitgenodigd?”.

De opbrengst van de collecte gaat ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar is dat een verzorgingshuis voor bejaarden in Brno, Tsjechie. Bejaarden leven daar vaak in erbarmelijke toestanden en worden vaak verwaarloosd. Wilde Ganzen heeft toegezegd dat iedere Euro wordt vermeerderd met 80%. Dus iedere gift van 5 euro wordt 9 euro.

info(035) 603 26 72
www.KerstNacht.nl
locatieCorversbos
plaatsHilversum (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl