Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 17 december 2004    Evangelie van 2004-12-17
 titelInloopmiddag Ariënskonvikt
beschrijvingHet Ariënskonvikt, de priesteropleiding van het aartsbisdom Utrecht en het bisdom Groningen organiseert een inloopmiddag. De inloopmiddag biedt u de kans om te zien hoe in onze tijd priesters opgeleid worden. Het enthousiasme waarmee bezoekers van vorig jaar reageerden, heeft de studenten doen besluiten in de aanloop naar kerst de deuren opnieuw open te zetten. Op vrijdag 17 december vanaf 14.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom in de Utrechtse binnenstad.

U wordt ontvangen met koffie, thee of chocolademelk rond de kerststal die opgezet is in de sfeervolle Grote Zaal van het huis. Er is gelegenheid tot bezichtiging van het huis en de Kapel. Graag willen we met u in gesprek gaan over wat u zoal bezig houdt in de dagen voor kerst, maar ook willen we u graag iets vertellen over het Ariënskonvikt.

De opleiding is gevestigd op Keistraat 9 te Utrecht.

infoAriënskonvikt
(030) 2318282
info@arienskonvikt.nl
www.arienskonvikt.nl
locatieAriënskonvikt, Keistraat 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl