Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 17 december 2004    Evangelie van 2004-12-17
 titelKerstconcert in de Adventskerk
beschrijvingOrganist Simon Stelling en Harmonie Arti Alphen o.l.v. Gerhart Drijvers geven op vrijdag 17 december een kerstconcert in de Adventskerk te Alphen aan den Rijn. Zowel Simon als Groot Arti spelen ieder apart, maar ook gezamenlijke stukken w.o. het Thème d’Orgue van Camille Saint-Saëns en The Lost Chord van Arthur Sullivan. U zult verrast worden door deze combinatie.

Omdat kerstmis wereldwijd een tijd van sfeer en feestelijkheid is, staan er mooie en vrolijke composities op het programma, ook van over de grenzen. Zo brengt Simon het Concerto grosso “Per la notte di natale” van Arcangelo Corelli ten gehore en zal Arti de Première Symphonie des Noëls van Michel de Lalande uitvoeren. Daarnaast zijn er kerstmedleys en een improvisatie door Simon op het thema Kerstmis. Kortom een feestelijk begin van een fijne tijd!

Het concert begint om 20.15 uur.
Toegang € 5,-- (kinderen tot 12 jaar gratis).

infowww.orgelcommissiealphen.tk
www.arti-alphen.nl
locatieAdventskerk, Julianastraat 69
plaatsAlphen aan den Rijn (Zuid-Holland)
postcode24
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl