Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 19 december 2004    Evangelie van 2004-12-19
 titelWij komen tesamen
beschrijvingOp zondag 19 december nodigt het Haags liturgisch koor Cantate Domino U uit om samen met hen in de Heilige Lodewijkkerk de kersttijd in te luiden door het luisteren naar en zingen van bekende en onbekende kerstliederen.

Cantate Domino, onder leiding van de bekende dirigent Jos Vranken, zingt doorgaans vooral de meerstemmige latijnse missen en motetten tijdens de gezongen Hoogmis.

Op deze zondagmiddag wil het koor u eens extra laten meegenieten van het kerstrepertoire dat zij door de jaren heen ten gehore brengen. Niet alleen liederen van Willcocks en Rutter zullen worden gezongen, maar ook Tui sunt coeli van Haydn, het alom bekende Transeamus van Cuypers en het Puer natus est van Diabelli.

Het koor zal begeleid worden door de koreaanse organiste Yong In Yu.

Wij komen tesamen van 15.00 uur tot ca. 16.30 uur.
Kaarten á € 5,- zijn verkrijgbaar voor aanvang van het concert aan de ingang van de kerk.

info Ellesvanderlubbe@hetnet.nl
locatieHeilige Lodewijkkerk, Steenschuur 19
plaatsLeiden (Zuid-Holland)
postcode23
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl