Vandaag is woensdag 18 september  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 11 november 2017    Evangelie van 2017-11-11
(Sint Maarten)
begintijd11:30 uur
eindtijd18:00 uur
 titelOntmoetingsdag voor jongeren
beschrijving

Ontmoetingsdag voor jongeren: “Christus de Wijnstok, wij de ranken”.

Tijdens deze dag, speciaal voor jongeren van 18-35 jaar, willen we elkaar ontmoeten en elkaar en onze kerken beter leren kennen, zodat we nog meer kunnen ervaren dat we allemaal Jezus willen volgen en daarin één zijn.

Deze dag wordt samen georganiseerd door de Syrisch-Katholieke Kerk, de Syrisch-Orthodoxe Kerk, de Koptische Kerk, de Armeens Apostolische Kerk, de Chaldeeuwse Kerk en de Rooms-Katholieke Kerk voor alle christelijke jongeren uit het Oosten en Westen in Nederland!

Je bent van harte welkom in de Franciscuskerk in Breda. De kerk ligt op loopafstand van het treinstation en er is voldoende parkeergelegenheid bij de kerk.

Programma

  • Ontvangst
  • Kennismaking
  • Optreden van Orkest Suryana
  • Presentaties van de verschillende kerken
  • Gebedsviering
  • Gezamenlijke maaltijd

We zien je graag op 11 november! Als je komt graag even aanmelden via het emailadres: jongerenontmoeting@gmail.com of bij de contactpersoon van jouw kerk. Ook voor eventuele vragen kun je daar terecht.

Kosten: geen, maar een vrije bijdrage in de kosten is welkom.

Graag tot ziens op 11 november in Breda!

info

jongerenontmoeting@gmail.com
www.sintfranciscuscentrum.nl

locatieFranciscuskerk, Belgiƫplein 6
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl