Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 12 december 2004    Evangelie van 2004-12-12
 titelAdventswandeling
beschrijvingOp zondag 12 december is er in en rond Moergestel (in de bossen tussen Oisterwijk en Moergestel) een Adventswandeling met als thema: "Verdraagzaamheid".

De wandeling begint om 14.30 uur met een korte bezinningsbijeenkomst in het Parochiecentrum (St. Jansplein 9, Moergestel). Het is een wandeling van ongeveer 6 kilometer en onderweg worden ter overweging bepaalde vragen voorgelegd.

De organisatie is in handen van oud-pastoor H. van den Broek. De wandeling wordt rond 16.30 uur afgesloten met iets warms. Er zal een kleine vergoeding voor de gemaakte onkosten gevraagd worden.
Iedereen is welkom.

infoTh. Schepens (013) 513 2774
parochie.moergestel@tiscali.nl
www.parochiemoergestel.nl
locatieParochie St. Jans Onthoofding, Parochiecentrum, St. Jansplein 9
plaatsMoergestel (Noord-Brabant)
postcode50
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl