Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 12 december 2004    Evangelie van 2004-12-12
 titel'Venite' kerstconcert
beschrijvingHet jaarlijkse kerstconcert dat de Stichitng Vrienden van Lambertus organiseert, krijgt dit jaar een bijzondere invulling.

Zangschool Zuid-Holland verzorgt dit jaar namelijk de invulling en zij presenteert zich op zondagmiddag 12 december om 14.30 uur met vijf koren, in totaal zo'n tachtig personen.

Er wordt een uiterst gevarieerd programma gebracht, met zowel Nederlandstalige als Engelstalige kerstliederen die jong en oud aanspreken.

Er is ook volkskerstzang, en alle bezoekers ontvangen een meezing/concertprogramma.

Voorverkoop van de kaarten nu reeds bij de pastorie, UIT-punt Etten-Leur, Music Store, Optiek Govaert. En op zondag 12 december vanaf 13.30 bij de Lambertuskerk.

info(076) 5014688
vriendenvanlambertus@12move.nl
locatieLambertuskerk, Markt 62
plaatsEtten-Leur (Noord-Brabant)
postcode48
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl