Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Lezing
lezing
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 19 februari 2005    Evangelie van 2005-02-19
 titelStudiedag huwelijksvoorbereiding
beschrijvingJaarlijks organiseert de dienst 'huwelijk en gezin' een studiedag voor gastechtparen en priesters, diakens en pastorale werkers die werkzaam zijn in het huwlijkspastoraat.

Op zaterdag 19 februari 2005 vindt voor de 18e keer deze ontmoetings- en studiedag plaats. De plaats waar we samenkomen is het Paulus Kerk wijkcentrum te Eindhoven (Boschdijk 354). U bent welkom rond 9.30 uur.

Prof. dr. Johan van der Vloet zal een inleiding verzorgen met als onderwerp:

In wat voor een cultuur komen wij met ons idee van een christelijk huwelijk?

Hij zal spreken over wat de specifieke kenmerken zijn van de culturele omgeving van jonge mensen en wat leeft er bij hen over wat een christelijk huwelijk betekent. Ook zal hij ingaan op wat een huwelijk christelijk maakt en wat het christendom biedtte bieden heeft aan onze cultuur en aan trouwlustigen.

infoIlona Langendonck-Korving
(073) 612 54 88
ilangendonck@bisdomdenbosch.nl
organisatieBisdom Den Bosch
locatiePaulus Kerk wijkcentrum, Boschdijk 354
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl