Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzondag 12 december 2004    Evangelie van 2004-12-12
 titelOmgaan met eenzaamheid
beschrijvingR.K. PLATFORM 30+ houdt op 12 december in Utrecht een themadag met als onderwerp: "Omgaan met eenzaamheid".

Als mensen zijn we gericht op gemeenschap, op een band en relatie met anderen. Toch is dit niet altijd ten volle te verwezenlijken. Je kunt alleenstaand blijven, maar je kunt je ook in een relatie soms heel alleen voelen. En als gelovige heb je vaak ook het gevoel om helemaal alleen te staan tussen je leeftijdsgenoten.

Hoe ga je hiermee om? Wat is in deze de boodschap van het evangelie? Wat heeft Jezus hierover gezegd? Over het alleen-zijn, alsook over het leven gericht op gemeenschap met anderen?

In twee inleidingen en gesprekken willen hierbij stilstaan. De leiding van deze dag ligt bij pastoor M. Otto, Ulestraten. Aanvang 13.15 uur.

Voorafgaand aan het programma kan in de naastgelegen parochiekerk H. Gerardus Majella om 11.30 uur een stille mis meegevierd worden.
Aansluitend is er gelegenheid om in het Leerhuis de zelf meegenomen boterham op te eten. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Vooraf even doorgeven dat je gaat komen.

Opgave voor activiteiten en/ of het stellen van vragen is mogelijk bij:
Zie hieronder

infowww.platform30plus.ontheweb.nl
Pastoor M. Otto
(043) 3642259
m.a.j.otto@hetnet.nl
Miranda Weijers
(020) 4560238
mirandaweijers@zonnet.nl
Frank Sluis
(030) 6062668
fsluis@zonnet.nl
locatieThomas a Kempis Leerhuis, Broerestraat 12
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl