Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzondag 12 december 2004    Evangelie van 2004-12-12
 titelHart voor Maria
beschrijvingDe gebedsactie 'Hart voor Maria' houdt een gebedsnamiddag in Hasselt op zondag 12 december om te bidden voor Vrede, Roepingen en Bekering.

De bijeenkomst vindt plaats in de kerk van de paters Minderbroeders te Hasselt. Het zal van 15.00 tot circa 17.00 uur duren.

Aanbidding, Rozenhoedje, Toewijding aan het Onbevlekt Hart van Maria, toespraak door E.H. Luc Donckers en Lof en zegen met het Allerheiligste.

Na de plechtigheid is er gelegenheid tot napraten.

info aime.db@pi.be
locatieKerk van de paters Minderbroeders
plaatsHasselt (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl