Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Nederlandse Sint Gregoriusvereniging
(NSGV)

Nederlandse Sint Gregoriusvereniging

Website E-mail

Behartigt de belangen van al diegenen die regelmatig zingen in een kerkkoor en bevordert de liturgische muziek.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 21 november 2004    Evangelie van 2004-11-21
 titelJongerenkorenfestival
beschrijvingIn Amsterdam-Noord wordt op zondagmiddag 21 november 2004 een korenfestival voor jongerenkoren gehouden. Dit festival wordt georganiseerd door de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging en Code Music (Code Music zet het werk voor jongerenkoren voort wat voorheen door ResponZ gedaan werd).

Deze middag bestaat uit drie sessies. Eerst gaan we in aparte stemgroepen onder leiding van drie dirigenten nieuwe muziek voor Kerst instuderen. Dan is er na de pauze de gelegenheid voor de deelnemende koren om drie nummers uit hun eigen kerstrepertoire te laten horen. Vervolgens wordt de dag afgesloten met het uitvoeren van de in de eerste sessie ingestudeerde muziek voor Kerstmis. Dus als je met het hele koor komt, kun je deze muziek meteen al gebruiken in je eigen kerstvieringen.

Daarnaast kun je een stand van Code Music met info en bladmuziek voor jongerenkoren bezoeken.

De korenmiddag is bedoeld voor jongerenkoren en hun dirigenten, maar ook afzonderlijke leden van jongerenkoren zijn natuurlijk evenals dirigenten van harte welkom.

infoMark Heerink, (06) 234.008.43
nsgvhoorn@planet.nl
organisatieNederlandse Sint Gregoriusvereniging
locatieSalvatorkerk
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl